keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Käppänäpentue siirtyy tulevaisuuteen

Ninnin ja Aatun lovestory ei tuottanut toivottua tulosta ja Ninnin pennutus siirtyy joko seuraavaan juoksuun tai todennäköisemmin ensi vuoteen. Varaurosta tähän yritykseen ei ollut, sillä pentuja ei ollut "pakko" saada tähän rakoon. Tämä taas johtuu siitä, että mudi-projekti on aikaistunut tähän vuoteen, enkä ollut niin kovin innokas siihen, että olisi ollut mahdollisesti kahdet pennut (vaikkakin eri osoitteissa) edes vähää aikaa yhtäaikaa.

Ninni pääsee nyt jatkamaan treenejä kohti ekoja agikisoja ja mä alan katselemaan pikkuhiljaa sille uutta urosta.

Kennelinimikään ei mennyt läpi FCI:ssä, joten Kennelliittoon lähti nyt muutama ehdotus, joiden ei pitäisi olla kovin lähellä jo olemassa olevia. Tuon kanssa menin riskillä, kun laitoin vain yhden ja se oli lähellä useampaa nimeä.

Jekku on ollut nyt kaksi kuukautta ainoana koirana, eikä se tunnu ikävöivän tätejä. Treenaamaan on päästy taas pitkästä aikaa aksaakin muiden lajien ohessa. Haussa Jekku siirtyi takaisin haukulle. Voitti siis meidän rullantuonti taistelun 1-0. Haastetta riittää Jekun koulutuksessa, kun se ajattelee tyyliin "hullu töitä tekee, viisas pääsee vähemmällä" ja yrittää oikoa joka kohdassa. Jekku kävi MH:ssa viikonloppuna. Näpyttelen kuvauksen tänne sanallisesti, kun ehdin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti